Aanmelden

Ga direct naar het digitale aanmeldformulier om lid te worden van onze club.

Wat biedt het lidmaatschap?

Als lid van de AJS Matchless Vereniging Nederland kun je meedoen met activiteiten zoals toerritten en kampeerweekenden. Je ontvangt 6x per jaar het clubblad Satisfaction Guaranteed met daarin de agenda van (door clubleden) te organiseren evenementen, reisverhalen, technische uiteenzettingen enz. Je kunt ook gebruik maken van bij het Onderdelenfonds en het Boeken- en Accessoirefonds verkrijgbare artikelen en informatie opvragen bij het uitgebreide Archief. Er is binnen de club natuurlijk ook een enorme hoeveelheid kennis en sleutelervaring aanwezig die graag met anderen gedeeld wordt. Kortom, het lidmaatschap is zeker de moeite waard.

Wat kost het?
Als je nog twijfelt over het lidmaatschap kun je ter kennismaking een gratis lidmaatschap op proef aanvragen. Dit houdt in dat je drie maanden lang het clubblad Satisfaction Guaranteed in digitale vorm krijgt toegestuurd en je kunt deelnemen aan door de club georganiseerde activiteiten. Je kunt echter nog geen gebruik maken van de diensten van het Onderdelen Fonds en Boeken- en Accessoires Fonds, daarvoor dien je een gewoon lidmaatschap aan te gaan. Dat gebeurt automatisch na de drie maanden tenzij je anders aangeeft.                                                                                                                                               

Het lidmaatschap kost € 27,50 per kalenderjaar plus eenmalig inschrijfgeld van € 5,00. Kies je ervoor om het clubblad in digitale vorm te ontvangen dan krijg je een korting op de jaarlijkse contributie van € 5,00 (je ontvangt dan natuurlijk geen Satisfaction Guaranteed in de brievenbus)

Word je later in het jaar lid dan betaal je volgens onderstaande staffel:
2e kwartaal € 21,00 + inschrijfgeld € 5,00
3e kwartaal € 13,75 + inschrijfgeld € 5,00
4e kwartaal € 34,50 + inschrijfgeld € 5,00
(dit is inclusief contributie voor het eerstvolgende jaar)

Je kan ook inschrijven als gezinslid

Je ontvangt dan geen clubblad of andere clubcorrespondentie, die moet je delen met de huisgenoot die reeds lid is. Maar je kan natuurlijk wel deelnemen aan alle activiteiten.

De kosten van het gezinslidmaatschap zijn € 6,00 per jaar plus schrijfgeld van € 2,50

Verzending van het clubblad Satisfaction Guaranteed naar een adres buiten Nederland kost € 14,00 per jaar (naar rato als in de loop van het jaar het lidmaatschap wordt aangegaan) en is gelijktijdig verschuldigd met de reguliere contributie. Kies je voor ditale toezending dan is dit uiteraard niet van toepassing.

Er was een die-hard die op de Matchless naar de ALV kwam, ondanks de weersomstandigheden. De G3L ('41-'45) is door Henk zelf gerestaureerd. De orginele G80CS 1952 laat goed zien hoe hij oorspronkelijk is geweest. Albert Runhard vertrekt na afloop van het Turftreffen 2014 Cas Seegers op zijn Matchless G9 uit 1952 Quirien Becker op zijn G80CS uit 1965